Avantazhet e Ndertimit

Jetesë Urbane me Pamje të Gjelbër

BOJE EKOLOGJIKE DHE ANTIALERGJIKE

Ndertim me produkte jo te demshme per shendetin dhe natyren. Bojra qe nuk demtojne ambientin perreth dhe nuk ndikojne ne shendetin tuaj.

IZOLIM AKUSTIK DHE TERMIK

Perdorimi i disa elementeve ne kombinim si fasada ventiluar , sistemi kapot, shiritat akustik, xhama tripleks me gaz argon dhe risi te tjera ben te mundur izolim termik dhe akustik te objektit duke siguruar kushte ideale jetese.

ASHENSORE DIXHITAL TE TEKNOLOGJISE SE FUNDIT

Sistem I ashensoreve te teknologjise se fundit. Eficent ne levizje dhe te sigurte ne cdo aspekt. Siguri dhe thjeshtesi e shtuar nepermjet shenjes se gishtit.

SIGURI

Sistem antizjarr , dyer anti panik dhe anti zjarr. Dyert kryesore të apartamenteve plotesojnë të gjithë standartat e sigurisë në një residence banimi dhe gjithashtu kanë një pamje elegante.Dyert e brendshme janë dyer druri tamburat.

INSTALIMET ELEKTRIKE DHE HIDRAULIKE

Projekti elektrik zbatohet sipas të gjitha standarteve për ndriçimin, energjinë, linjat e telefonisë, antenave televizive, rrjetit me fiber optike per internetin etj. Ai krijohet duke u bazuar dhe ne projektin e studiuar te mobilimit per cdo ambient konform me kerkesat dhe nevojat e klienteve. Projektimi i tualeteve ka per qëllim sigurimin e dritës dhe ajrosjes natyrale dhe krijimin e hapësirave funksionale. Materialet e perdorura janë të çertifikuara dhe sigurojnë jetëgjatësi maksimale, duke u përzgjedhur nga linjat e fundit të dizajnit bashkëkohor.